Over Inge

In 2003 heb ik de overstap gemaakt vanuit het bedrijfsleven als werknemer naar mijn eigen bedrijf als ondernemer. Een reden was dat ik dit optimaal kon (en nog steeds kan) combineren met mijn drie kinderen omdat ik daar ook veel bij wil zijn. Niet alleen toen ze klein waren maar ook nu ze studeren dan wel op de middelbare school zitten.

Een andere reden voor mijn overstap was dat ik onafhankelijk wilde zijn. Toen al rommelde het binnen de organisatie waar ik werkte. Ik dacht, ik kan wachten tot ik te horen krijg dat mijn baan vervalt of dat ik iets anders moet doen. Maar ik koos ervoor om het heft in eigen hand te nemen. Niet dat ik daarmee zeg dat iedereen ondernemer moet worden. Nee, maar wel dat jij ook het heft in eigen hand kunt nemen. Zelf weten waar je staat en waar je voor gaat. Zelf bepalen wat jouw volgende stap is. Het is ongelooflijk wat ik daardoor bij mezelf en daarmee ook voor mijn omgeving ontwikkeld heb. Ik heb plezier in mijn werk en dat straal ik uit naar mijn omgeving en vooral ook naar de klanten die ik begeleid. Mensen krijgen weer energie, worden enthousiast om uit te zoeken wat ze willen en hebben het lef om hun droom werkelijk te laten worden.

Ik heb veel geleerd en een van de dingen die ik blijf uitdragen: blijf leren en blijf in ontwikkeling. Volg je hart en luister naar je intuïtie. Als jij overtuigd bent van jezelf, zullen anderen daarin echt meegaan en jou helpen je doelen te bereiken.

themify_e600(0)_64En dat is nou precies waarbij ik jou kan helpen.

http___signatures.mylivesignature.com_54493_316_00DFE50AE757FA9A12E5A04B1CB82451

Reacties zijn gesloten.